Biskvit karamelový
Biskvit karamelový
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.000 g | Biskvit karamelový |
500 g | Vaječná melanž tekutá |
500 g | Olej |
Příprava
Všechny suroviny jemně mícháme lyrou 5 min. Hmotu dávkujeme do tvořítek nebo na plech. Pečeme při 150°C, doba pečení dle navážky těsta.
Products
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.
Biskvit karamelový
Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.