Bonnie (müsli kostka)
Bonnie (müsli kostka)
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Korpus | 440 | g | Mamas pie |
124 | g | ZeLa Delikatess | |
35 | g | Voda | |
Náplň | 120 | g | On červený rybíz termost. |
500 | g | Čokoláda Arabesque NOIR 58 | |
300 | g | Milram smetana ke šlehání 35% | |
200 | g | Müsli kokosové | |
Dekorace | 80 | g | Müsli kokosové |
Příprava
Receptura na 1 plech (cca 20ks)
Korpus: Všechny suroviny vymícháme v hladké těsto. Těsto dáme na cca 20 min. do lednice. Z těsta rozválíme 5 mm silný plát, vykrojíme dle ráfku 30x20 cm a vložíme na dno formy. Na těsto rozetřeme ovocnou náplň a přiklopíme druhým plátem. Pečeme při teplotě 220°C cca 15-18 min. (dle typu pece). Dáme vychladit.
Náplň: Šlehačku svaříme a nalijeme na čokoládu. Necháme, dokud se čokoláda sama nerozpustí. Důkladně promícháme, přisypeme müsli a znovu promícháme. Hmotu nalijeme na vychlazené upečené pláty ve formě.
Dekorace: Po částečném zatuhnutí povrch dekorujeme müsli a vychladíme. Krájíme horkým nožem.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.
Arabesque Noir 58
Kvalitní belgická hořká čokoláda s 58% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.