Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Borůvkový koláč

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Mamas Pie
280 g Zeelandia margarín-pekařský
80 g Voda
10 g Compound Čokoláda
Náplň: 1000 g Frutafill borůvkový

Příprava

Korpus: Všechny suroviny (mimo Compoundu) smícháme. Těsto rozválíme na 5 mm silný plát, ze kterého vykrojíme 2 kola o průměru 29 cm a dáme na dno 2 forem (26 cm v průměru). Zbytek těsta obarvíme Compoundem a dáme zamrazit.

Kompletace: Frutafill natřeme na těsto. Zmrazené čokoládové těsto nastrouháme na koláč. Pečeme 35-40 min. při 180°C.

Borůvkový koláč

Products

Mamas Pie

Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.