Borůvkový koláč
Borůvkový koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Mamas Pie |
280 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
80 g | Voda | |
10 g | Compound Čokoláda | |
Náplň: | 1000 g | Frutafill borůvkový |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny (mimo Compoundu) smícháme. Těsto rozválíme na 5 mm silný plát, ze kterého vykrojíme 2 kola o průměru 29 cm a dáme na dno 2 forem (26 cm v průměru). Zbytek těsta obarvíme Compoundem a dáme zamrazit.
Kompletace: Frutafill natřeme na těsto. Zmrazené čokoládové těsto nastrouháme na koláč. Pečeme 35-40 min. při 180°C.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Frutafill
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.