

Karamelová kostka
Karamelová kostka
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 650 g | Biskvit karamelový |
325 g | Vaječná melanž | |
325 g | Olej | |
Náplň 1: | 720 g | MIFI karamelová |
Náplň 2: | 450 g | MIFI karamelová |
675 g | Debic Duo |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje, dokud těsto není vymíchané do hladka.
Náplň 2: Do části částečně ušlehané šlehačky přidáme MIFI náplň a došleháme do tuhé konzistence. Druhou část šlehačky necháme bílou.
Kompletace: Na dno ráfku vložíme karamelový korpus. Na korpus rozetřeme karamelovou náplň. Poté stříkáme hladkou trubičkou střídavě karamelovou a světlou šlehačkovou náplň a vše zarovnáme zbytkem karamelové náplně. Po zachlazení na povrchu dekorujeme dle vlastní fantazie a krájíme na požadovanou gramáž.

Products
MIFI karamelová
Náplň na mléčném základě určená k přímému použití. Má pastovitou konzistenci, intenzivní chuť a je termostabilní. Lze aplikovat přímo na výrobky, nebo použít pro přípravu šlehačkových a tukových krémů.
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.
Biskvit karamelový
Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.