Cheesecake
Cheesecake
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 145 g | Mamas Pie |
40 g | Debic máslo tradiční | |
10 g | voda | |
Náplň: | 500 g | QimiQ - smetanový základ |
100 g | cukr | |
45 g | kukuřičný škrob | |
700 g | tvaroh | |
200 g | jogurt | |
200 g | vaječná melanž | |
100 g | citronová šťáva | |
citronová kůra |
Příprava
Korpus: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, které vložíme na dno formy.
Krém: Nechlazený QimiQ vymícháme do hladka. Přimícháme zbývající suroviny. Hmotou naplníme formu a pečeme v předehřáté troubě při 160°C cca 120 min. Důležité: Náplň je na konci pečení ještě měkká a trvá minimálně dalších 8 hodin, než ztuhne.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
QimiQ - smetanový základ
Živočišná šlehačka s 1% želatiny, nesráží se, nedělá hrudky a nepouští vodu. Šlehačka se díky němu stává stabilnější a uchovává si svou barvu i konzistenci po dlouhou dobu. Univerzální smetanový základ pro sladkou, pikantní, studenou a teplou kuchyni. Používá se i pro zjemnění polévek nebo omáček.
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.