Cheesecake nepečený
Cheesecake nepečený
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Korpus | 150 | g | Mamas Pie |
40 | g | Debic máslo tradiční | |
10 | g | voda | |
50 | g | Debic máslo tradiční | |
Náplň | 280 | g | Debic Cream Cheese |
5 | ks | plátková želatina | |
275 | g | Milram smetany 35% | |
100 | g | cukr krupice | |
limetková kůra |
Příprava
Suroviny na 1 cheesecake ø 20 cm
Korpus: Smícháme dohromady Mamas Pie, vodu a 40 g másla dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na plát a pečeme na 180°C cca 12-15 min.
Náplň: Želatinu namočíme v míse se studenou vodou, dokud nezměkne. Změklou želatinu rozmícháme v 80 g ohřáté smetany. Zbylou smetanu vyšleháme do tuha. Cream Cheese a cukr smícháme a pak přidáme nastrouhanou limetkovou kůru a během míchání také smetanu se želatinou. Nakonec postupně vmícháme šlehačku.
Kompletace: Upečený korpus rozdrtíme (část můžeme dochutit Compoundem Karamel). Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo. Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru 20 cm. Necháme ztuhnout v lednici. Do ztuhlého korpusu dáme náplň a necháme 4 hodiny ztuhnout. Dozdobíme například čerstvými jahodami.
Products
Debic Cream Cheese
Všestranný smetanový sýr pro profesionální kuchyni.