Citrónový páj
Citrónový páj
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Mamas Pie |
280 g | Debic máslo tradiční | |
80 g | Voda | |
Náplň: | 1000 g | Tvarohová náplň Standard |
300 g | Frutafill citrónový |
Příprava
Korpus: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, který položíme na dno formy.
Kompletace: Na těsto natřeme tvarohovou náplň a poté Frutafill. Zbytek základního těsta rozválíme a ručně rádýlkem nakrájíme na proužky, které pak skládáme přes sebe na vrch koláče do mřížky, nebo pomocí speciální mřížkové formy vytvoříme mřížku na vrch koláče. Pečeme 40-45 min. při 180°C.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.