Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Čokoládový koláč s tvarohem a višněmi

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Biskvit čokoládový
500 g Vaječná melanž
500 g Olej
Náplň 1: 1000 g Višně (odpeckované)
Náplň 2: 620 g Tvarohová náplň Standard
Dekorace: 300 g Paletta Neutral
150 g Voda

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min.

Dekorace: Palettu Neutral zahřejeme s vodou max. na 80°C a obarvíme na červeno.

Kompletace: Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech, kolmo do pruhů nastříkáme tvarohovou náplň a posypeme ovocem. Pečeme při 180°C cca 40 min. Po upečení a vychladnutí přetřeme Palettou Neutral.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Čokoládový koláč s tvarohem a višněmi