Čokoládový páj s tvarohem
Čokoládový páj s tvarohem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1.000 g | Mamas Pie |
280 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
80 g | Voda | |
50 g | Compound Čokoláda | |
Náplň: | 1.000 g | Tvarohová náplň Standard |
300 g | CORRA čokoládová |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny zamícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, ze kterého vykrojíme 2 kola o průměru 29 cm a dáme na dno 2 forem (26 cm v průměru).
Kompletace: Tvarohovou a poté čokoládovou náplň natřeme na těsto. Zbytek těsta rozválíme a pomocí speciální mřížkové formy tvoříme mřížku na vrch koláče (nebo těsto ručně rádýlkem nakrájíme na proužky, které pak skládáme přes sebe do mřížky). Pečeme 40-45 min. při 180°C.
Receptura na 2 koláče
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
CORRA čokoládová
Hladká vařená náplň s čokoládovou chutí a barvou, na vodní bázi, bez přidaného tuku. Vhodná na pečení, se širokým využitím v pekařské i cukrářské výrobě.