Dvoubarevný koláč
Dvoubarevný koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 750 g | Biskvit čokoládový |
350 g | Vaječná melanž | |
350 g | Olej | |
Náplň: | 554 g | Kokosová náplň |
321 g | Vaječná melanž | |
25 g | Olej | |
Dekorace: | Paletta Cold Neutral | |
Kokos (strouhaný) |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1 . rychlostní stupeň stroje 5 min.
Náplň: Všechny suroviny smícháme a necháme 10 min. odstát.
Kompletace: Těsto natřeme na plech 60x20 cm. Trezírovacím sáčkem na těsto nastříkáme náplň. Pečeme při 180°C 40-45 min. Po upečení přetřeme Palettou Cold Neutral a posypeme strouhaným kokosem.
(Suroviny na plech 60x20 cm)
Products
Kokosová náplň instantní
Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.