Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Dvoubarevný koláč

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 750 g Biskvit čokoládový
350 g Vaječná melanž
350 g Olej
Náplň: 554 g Kokosová náplň
321 g Vaječná melanž
25 g Olej
Dekorace: Paletta Cold Neutral
Kokos (strouhaný)

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1 . rychlostní stupeň stroje 5 min.

Náplň: Všechny suroviny smícháme a necháme 10 min. odstát.

Kompletace: Těsto natřeme na plech 60x20 cm. Trezírovacím sáčkem na těsto nastříkáme náplň. Pečeme při 180°C 40-45 min. Po upečení přetřeme Palettou Cold Neutral a posypeme strouhaným kokosem.

(Suroviny na plech 60x20 cm)

Dvoubarevný koláč

Products

Kokosová náplň instantní

Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.

Biskvit čokoládový

Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.