Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Golden Pie s tvarohem a borůvkami

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 521 g Golden Pie
313 g Vaječná melanž
313 g Olej
52 g Voda
Náplň 1: 500 g Frutafill borůvkový
Náplň 2: 500 g Tvarohová náplň Standard
Dekorace: 300 g Drobenka

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 min.

Kompletace výrobku: Hotové těsto rovnoměrně rozetřeme do formy. Trezírovacím sáčkem na těsto nastříkáme střídavě Frutafill a tvarohovou náplň a posypeme drobenkou. Pečeme při 180°C cca 40 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.