Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Korpus | 295 | g | Mamas Pie |
85 | g | Debic máslo tradiční | |
25 | g | voda | |
Náplň | 200 | g | ON Jablko se skořicí gel |
Sněhová hmota | 25 | g | Bianca |
25 | g | voda |
Příprava
(Suroviny na 1 koláč)
Korpus: Mamas Pie spolu se studeným máslem nakrájeným na kostky mícháme hákem do konzistence drobenky. Přidáme studenou vodu a vymícháme v hladké těsto. To rozválíme na 4 mm, vykrojíme a vložíme do formy o velikosti průměru 18 cm. Zbylé těsto dáme vychladit.
Jablečná náplň: Jablečný gel se skořicí natřeme na těsto.
Sněhová hmota: Biancu s vodou vyšleháme do tuhého sněhu, který natřeme na náplň.
Kompletace: Zbylé těsto nastrouháme na vrstvu sněhu. Pečeme na 160 °C 30-35 minut.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).