Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Hraběnčiny řezy

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Korpus 295 g Mamas Pie
85 g Debic máslo tradiční
25 g voda
Náplň 200 g ON Jablko se skořicí gel
Sněhová hmota 25 g Bianca
25 g voda

Příprava

(Suroviny na 1 koláč)

Korpus: Mamas Pie spolu se studeným máslem nakrájeným na kostky mícháme hákem do konzistence drobenky. Přidáme studenou vodu a vymícháme v hladké těsto. To rozválíme na 4 mm, vykrojíme a vložíme do formy o velikosti průměru 18 cm. Zbylé těsto dáme vychladit.

Jablečná náplň: Jablečný gel se skořicí natřeme na těsto.

Sněhová hmota: Biancu s vodou vyšleháme do tuhého sněhu, který natřeme na náplň.

Kompletace: Zbylé těsto nastrouháme na vrstvu sněhu. Pečeme na 160 °C 30-35 minut.

Hraběnčiny řezy

Products

Mamas Pie

Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).