Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Hruškový koláč

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 600 g Basis Cake
300 g Olej řepkový
350 g Pasterovaná vaječná melanž
35 g Compound Irská káva
Náplň1: 390 g Hruškový gel
Náplň2: 390 g Perníková povidla
Dekorace: 80 g Mouka pšeničná hrubá
50 g Cukr krupice
25 g Zeelandia margarín-pekařský

Příprava

Všechny suroviny na těsto mícháme lyrou na 1 st. po dobu 4 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Náplně nastříkáme kolmo na povrch, zasypeme drobenkou. Pečeme na 170-180°C (dle typu pece) cca 35-45 min.

Hruškový koláč

Products

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.