Hruškový koláč
Hruškový koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 600 g | Basis Cake |
300 g | Olej řepkový | |
350 g | Pasterovaná vaječná melanž | |
35 g | Compound Irská káva | |
Náplň1: | 390 g | Hruškový gel |
Náplň2: | 390 g | Perníková povidla |
Dekorace: | 80 g | Mouka pšeničná hrubá |
50 g | Cukr krupice | |
25 g | Zeelandia margarín-pekařský |
Příprava
Všechny suroviny na těsto mícháme lyrou na 1 st. po dobu 4 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Náplně nastříkáme kolmo na povrch, zasypeme drobenkou. Pečeme na 170-180°C (dle typu pece) cca 35-45 min.
Products
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.