

Jablečný koláč
Jablečný koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1.000 g | Mamas Pie |
280 g | Debic máslo tradiční | |
80 g | Voda | |
Náplň: | 1.500 g | ON Jablečný gel se skořicí |
Příprava
Těsto: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, vykrojíme 4 kola o průměru 29 cm a položíme na dno formy o průměru 26 cm.
Kompletace: Na těsto natřeme jablečný gel. Zbytek těsta rozválíme, položíme na náplň a vidličkou propícháme. Pečeme 40-45 min. při 180°C.
Receptura na 2 koláče

Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.