Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Jablečný koláč

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1.000 g Mamas Pie
280 g Debic máslo tradiční
80 g Voda
Náplň: 1.500 g ON Jablečný gel se skořicí

Příprava

Těsto: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, vykrojíme 4 kola o průměru 29 cm a položíme na dno formy o průměru 26 cm.

Kompletace: Na těsto natřeme jablečný gel. Zbytek těsta rozválíme, položíme na náplň a vidličkou propícháme. Pečeme 40-45 min. při 180°C.

Receptura na 2 koláče

Jablečný koláč

Products

Mamas Pie

Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.