Jablečný závin
Jablečný závin
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 740 g | Mamas Pie |
210 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
60 g | Voda | |
Náplň: | 800 g | ON Jablečný gel se skořicí |
200 g | Frutafill rozinkový | |
50 g | Vlašské ořechy (mleté) |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny zamícháme. Těsto rozválíme na pečném papíru na plát o rozměrech 50x35 cm.
Náplň: Suroviny smícháme dohromady a rozetřeme na těsto.
Kompletace: Těsto pomocí pečného papíru stočíme do rolády. Závin je před pečením široký 7-8 cm. Potíráme vejcem a pečeme 60 min. při 180°C.
Receptura na 1 závin (cca 16 cm široký)
Váha po upečení: 1960 g
Products
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.