

Jogurtovo-čokoládový koláč
Jogurtovo-čokoládový koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto 1: | 1000 g | Biskvit jogurtový |
300 g | vaječná melanž | |
300 g | olej | |
300 g | voda | |
Těsto 2: | 1000 g | Biskvit čokoládový |
500 g | vaječná melanž | |
500 g | olej | |
Náplň 1: | 500 g | ON Jablečný gel |
Náplň 2: | 550 g | ON Višňový gel |
Dekorace: | 300 g | Paletta Neutral |
150 g | voda | |
180 g | mandle (lupínky) |
Příprava
Těsto 1 a 2: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min.
Kompletace: Hmoty střídavě nalijeme na plech o rozměru 40x60 cm. Náplně střídavě stříkáme na těsto. Pečeme při 180°C po dobu 60-70 min.
Dekorace: Palettu s vodou zahřejeme na max. 80°C, ihned štětcem Palettou vychladlý koláč potřeme a posypeme mandlovými lupínky.

Products
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.
Biskvit jogurtový
Směs s lehkou jogurtovou příchutí na výrobu třených hmot. Vhodná na korpusy i bábovky. Výborná je kombinace s ovocem, marcipánem či kakaem.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.