Jogurtový koláč s rebarborou
Jogurtový koláč s rebarborou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 2000 g | Biskvit jogurtový |
600 g | Vaječná melanž | |
600 g | Olej | |
600 g | Voda | |
Náplň: | 1500 g | Rebarbora |
Dekorace: | 500 g | Paletta Neutral |
250 g | Voda |
Příprava
Všechny suroviny na těsto jemně mícháme lyrou 5 min. Hmotu dávkujeme na plech o rozměru 60x40 cm. Čerstvou rebarboru oloupeme, nakrájíme na menší kousky a rovnoměrně rozprostřeme na koláč. Pečeme cca 50 min. při 180°C. Po vychladnutí koláč potřeme Palettou (Palettu Neutral nahřejeme s vodou, dokud se Paletta nerozpustí, nesmí se vařit).
Products
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.
Biskvit jogurtový
Směs s lehkou jogurtovou příchutí na výrobu třených hmot. Vhodná na korpusy i bábovky. Výborná je kombinace s ovocem, marcipánem či kakaem.