Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Jogurtový koláč s rebarborou

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 2000 g Biskvit jogurtový
600 g Vaječná melanž
600 g Olej
600 g Voda
Náplň: 1500 g Rebarbora
Dekorace: 500 g Paletta Neutral
250 g Voda

Příprava

Všechny suroviny na těsto jemně mícháme lyrou 5 min. Hmotu dávkujeme na plech o rozměru 60x40 cm. Čerstvou rebarboru oloupeme, nakrájíme na menší kousky a rovnoměrně rozprostřeme na koláč. Pečeme cca 50 min. při 180°C. Po vychladnutí koláč potřeme Palettou (Palettu Neutral nahřejeme s vodou, dokud se Paletta nerozpustí, nesmí se vařit).

Jogurtový koláč s rebarborou

Products

Paletta Neutral

Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.

Biskvit jogurtový

Směs s lehkou jogurtovou příchutí na výrobu třených hmot. Vhodná na korpusy i bábovky. Výborná je kombinace s ovocem, marcipánem či kakaem.