Kakaový koláč s kokosem
Kakaový koláč s kokosem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto 1: | 835 g | Basis Cake |
485 g | vaječná melanž | |
415 g | olej | |
90 g | kakao | |
175 g | voda | |
Poleva: | 300 g | Paletta Cold Choco |
Dekorace: | 50 g | kokos |
Příprava
Kakao s vodou smícháme a přidáme ke zbývajícím surovinám. Vše mícháme na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme při 170-180°C 30-35 min. Po upečení (ještě za tepla) koláč potřeme rozehřátou Palettou Cold Choco a zasypeme kokosem.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.