Kakaový koláč s višněmi
Kakaový koláč s višněmi
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 1250 g | Basis Cake |
730 g | Pasterovaná vaječná melanž | |
630 g | olej | |
130 g | Arabesque kakao práškové | |
260 g | voda | |
Náplň | 1000 g | Frutafill višňový |
Dekorace | 100 g | Scaldis White |
Příprava
Míchání: Kakao smícháme s vodou a přidáme zbylé suroviny
na těsto. Vše mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut.
Dávkování: Hmotu dávkujeme do forem. Frutafill stříkáme kolmo na povrch hmoty.
Teplota pečení: 170 - 180 °C
Doba pečení: 35 - 40 min. (dle typu pece)
Dekorování: Bílou polevu rozehřejeme na vodní lázni, následně stříkáme na vychladlý korpus.
Více informací
Na 10 formiček s koláčem o rozměru 170 x 35x 110 mm.