Koláč s jablky
Koláč s jablky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 720 g | Basis Cake |
420 g | vaječná melanž | |
360 g | olej | |
Náplň: | 500 g | jablka |
Dekorace: | 100 g | Paletta Neutral |
40 g | voda | |
skořice |
Příprava
Všechny suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Čerstvá jablka nakrájíme na měsíčky, naskládáme na povrch hmoty a pečeme při 170-180°C 30-35 min. Po upečení a vychladnutí potřeme Palettou Neutral (Palettu s vodou a skořicí zahřejeme na max. 75°C).
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.