Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 500 | g | Golden Pie |
300 | g | Vaječná melanž | |
300 | g | olej | |
50 | g | voda | |
Náplň | 400 | g | rybíz červený čerstvý |
15 | g | Saftia | |
Sněhová hmota | 120 | g | Bianca |
120 | g | voda | |
120 | g | cukr moučkový |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na rychlost č. 1 po dobu 5 minut. Těsto rozetřeme na plech rozměru 60 x 20 cm.
Náplň: Rybíz smícháme se Saftií, nasypeme na těsto.
Kompletace: Pečeme 40 minut na 165 °C, poté vyndáme z pece, potřeme sněhovou hmotou vyšlehanou do tuha, zvýšíme teplotu na 190 °C a pečeme asi 15 minut, než bude sněhová hmota chytat zlatavý nádech.
Products
Golden Pie
Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.