Malinové brownies
Malinové brownies
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 260 | g | třtinový cukr |
160 | g | Vaječná melanž | |
190 | g | Arabesque Noir 72 | |
190 | g | Debic máslo tradiční | |
85 | g | pšeničná mouka hladká | |
50 | g | Arabesqeue Blanc 29 | |
50 | g | Arabesque Lait 34 | |
40 | g | Arabesque Kakaový prášek | |
Náplň | 200 | g | Frutafill Malina |
Dekorace | 300 | g | Milram 35% |
60 | g | podmáslí | |
30 | g | Zeesan Neutral |
Příprava
Receptura na 14 ks.
Těsto: Cukr s vaječnou melanží mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu s máslem a za pomalého chodu stroje postupně přisypáváme mouku. Bílou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky a vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme do ráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při 160°C.Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°C. Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°
Dekorace: Smetanu ušleháme. Zeesan smícháme s podmáslím a vmícháme do smetany.
Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme Frutafillem Malina. Dekorujeme šlehačkovým krémem.
Products
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Frutafill
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.