Mandlové řezy na červeném víně
Mandlové řezy na červeném víně
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 450 g | Basis Cake |
225 g | máslo | |
225 g | vaječná melanž | |
5 g | kypřící prášek | |
Náplň 1: | 225 g | Macaronmix |
90 g | Čokoládová dekorace | |
10 g | kakao | |
225 g | červené víno | |
Náplň 2: | 500 g | Jablečné kostky |
Dekorace: | 100 g | Paletta Neutral |
40 g | voda | |
0,5 g | skořice mletá |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min.
Náplň 1: Všechny suroviny smícháme v misce a poté přidáme k těstu. Mícháme ještě cca 1 minutu. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.
Náplň 2: Jablečné kostky nerovnoměrně rozházíme po povrchu hmoty. Pečeme při 170-180°C cca 45 min.
Dekorace: Palettu s vodou a skořicí zahřejeme na max. 80°C a hned natřeme na vychladlý korpus.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Macaronmix
Směs pro výrobu makronek, oblíbených francouzských cukrovinek s mandlovou chutí. Makronky bývají plněné náplní, ale používají se i samotné jako dekorace cukrářských výrobků.
Jablečné
Zpracovaná, nepřislazovaná jablka ve vlastní šťávě, tepelně ošetřená a vakuově balená v PE sáčcích. Vhodná do pekařských a cukrářských výrobků - jako náplň do koláčů, jablkových závinů, třených hmot a do knedlíků.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.