Melisa řez
Melisa řez
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1.000 g | Melisa směs |
750 g | Vaječná melanž | |
100 g | Voda | |
100 g | Med | |
Náplň: | 750 g | Melisa náplň |
500 g | Voda | |
50 g | Compound Karamel | |
100 g | Med | |
380 g | ZeLa Creme | |
Dekorace: | Melisa posyp |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šlehat nejvyšší rychlostí šlehače cca. 6 min. Z hmoty natřeme 4 pláty. Pečeme 5-10 min. při 200-250°C.
Náplň: Do směsi Melisa náplň za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody. Hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát. ZeLa Creme promícháme s medem, na pomalý chod stroje přidáme hmotu Melisa náplň. Vymícháme do hladké konzistence (až se spojí tuk s náplní).
Kompletace: Pláty potřeme náplní, klademe 4 ks plátů na sebe. Poslední vrstvu potřeme náplní a posypeme Melisa-posypem.
Products
Krémový margarín
Krémový margarín pro přípravu krémů a třených hmot, máslová chuť, znamenitý nášleh, dobrá stabilita na výdrž i v řezu, vysoká vaznost vody.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Melisa směs
Směs pro výrobu šlehané hmoty medové barvy a oříškové chuti, vhodná na pláty i korpusy.
Melisa - posyp
Sladký posyp s vlašskými oříšky a medem pro dekoraci cukrářských výrobků.