Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Koláč s meruňkovo-kokosovou náplní

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 521 g Golden Pie
313 g Vaječná melanž
313 g Olej
52 g Voda
Náplň 1: 277 g Kokosová náplň instantní
160 g Vaječná melanž
13 g Olej
Náplň 2: 500 g Frutafill meruňkový
Dekorace: Paletta Cold Neutral
Kokos (strouhaný)

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň stroje 3 min.

Náplň 1: Všechny suroviny smícháme a necháme 10 min. odstát.

Kompletace: Těsto natřeme na plech 60x20 cm.  Obě náplně střídavě stříkáme v pruzích na těsto. Pečeme při 190°C 40-45 min. Po upečení přetřeme Palettou a posypeme strouhaným kokosem.

(Suroviny na plech 60x20 cm)

Koláč s meruňkovo-kokosovou náplní

Products

Kokosová náplň instantní

Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.