Meruňkový koláč s tvarohem
Meruňkový koláč s tvarohem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 720 g | Basis Cake |
360 g | olej | |
420 g | vaječná melanž | |
Náplň: | 400 g | Frutafill meruňkový |
400 g | Tvarohová náplň Standard | |
Dekorace: | 100 g | máslo |
200 g | cukr | |
300 g | mouka hrubá |
Příprava
Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Meruňkovou a tvarohovou náplň stříkáme kolmo střídavě na povrch hmoty a zasypeme drobenkou. Pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 minut.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.