Mřížkový koláč s borůvkami
Mřížkový koláč s borůvkami
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 400 | g | Mamas pie |
110 | g | Debic máslo tradiční | |
30 | g | voda | |
Náplň | 300 | g | Frugella Borůvka |
Dekorace | 35 | g | Paletta Neutral |
20 | g | voda |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod, dokud nevznikne stejnorodé těsto. 2/3 těsta rozválíme na plát cca 3-4 mm silný. Vymazanou nebo vystříkanou formu o průměru 23cm vyplníme těstem a na pár místech propícháme vidličkou.
Náplň: Frugellu rovnoměrně rozetřeme.
Komletace: Zbylé těsto rozválíme na plát cca 3-4 mm silný a vykrojíme pomocí mřížkové formy a zaklopíme jím koláč. Pečeme na 170°C cca 30-35 min. Po upečení dekorujeme Palettou Neutral rozředěnou s vodou.