Ořechovník
Ořechovník
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1000 g | Biskvit Komplet |
500 g | Voda |
50 g | Olej |
500 g | Vlašskoořechová náplň vařená |
Příprava
Biskvit Komplet a vodu mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5 min. Na konci míchání přidáme olej a makovou náplň a promícháme tak, aby byla maková náplň v těstě stejnoměrně rozmíchaná. Nalijeme na plech 60x20 cm a rozetřeme. Pečeme při 170°C cca 45 min.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Vlašskoořechová náplň vařená
Vařená vlašskoořechová náplň k přímému použití, vhodná do pekařských a cukrářských výrobků. Aplikuje se neředěná. Dodávána rovněž v praktických trezírovacích sáčcích.
Biskvit komplet
Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.