Ořechový koláč s malinami
Ořechový koláč s malinami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto 1+2: | 625 g | Basis Cake |
365 g | vaječná melanž | |
315 g | olej | |
100 g | mleté ořechy | |
100 g | Džem extra malina | |
Těsto 3: | 355 g | Basis Cake |
205 g | vaječná melanž | |
175 g | olej | |
35 g | kakao | |
75 g | voda |
Příprava
Těsto 1+2: Směs, vaječnou melanž a olej mícháme na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu rozdělíme na půl. Do jedné zamícháme mleté ořechy, do druhé malinový džem. Ořechovou hmotu nalijme do ráfku 60x20 cm, rovnoměrně rozetřeme a na ni stejným způsobem aplikujeme malinovou hmotu.
Těsto 3: Kakao s vodou smícháme a přidáme zbylé suroviny. Mícháme na 2. rychlostní stupeń po dobu 3 minut. Hmotu nalijeme do ráfku na ořechovou a malinovou hmotu. Pečeme při 170-180°C 30-35 min.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Džemy extra
Jednodruhové "snídaňové" džemy s kousky ovoce, vynikající chuti a roztíratelné konzistence. Určeny pro přímou konzumaci v gastronomii.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.