

Páj s hruškami
Páj s hruškami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto - základní: | 1000 g | Mamas Pie |
280 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
80 g | voda | |
Těsto - karamelové: | 1700 g | Biskvit karamelový |
850 g | Vaječná melanž | |
850 g | Olej | |
Dekorace: | 3000 g | Hrušky (kompotované) |
100 g | Mandle (plátky) |
Příprava
Těsto základní: Všechny suroviny zamícháme. Z těsta vyválíme plát, těstem vyložíme 6 forem o průměru 25 cm.
Těsto karamelové: Všechny suroviny mícháme lyrou 5 min. a nalijeme do forem.
Kompletace: Koláč dekorujeme hruškami a plátky mandlí. Pečeme při 180°C cca 50 min.

Products
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Biskvit karamelový
Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.