

Řezy šupito presto
Řezy šupito presto
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 500 g | Piškot světlý |
375 g | Vaječná melanž | |
50 g | Voda | |
Náplň: | 400 g | Vanilmix |
720 g | Voda | |
400 g | Milram šlehačka 35% | |
480 g | Frutafill ananas+pomeranč | |
Dekorace: | 300 g | Paletta Neutral |
150 g | Voda | |
100 g | Paletta Cold Choco |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5-8 min. Hmotu rovnoměrně rozetřeme na plech. Pečeme při 190°C cca 20 min. Korpus necháme vychladnout.
Náplň: Do velké mísy si navážíme Vanilmix. Vodu, šlehačku a Frutafill smícháme v odměrce, nalijeme na Vanilmix a intenzivně zašleháme ruční metlou. Dobře rozmíchanou hmotu ihned roztíráme na vychladlý korpus.
Kompletace: Palettu Neutral zahřejeme s vodou max. na 80°C a rozetřeme jí na povrchu náplně. Dekorujeme Palettou Cold Choco.
Suroviny na plech 60x20 cm.

Products
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.