

Rozinkáček
Rozinkáček
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 750 g | Piškot tmavý |
450 g | Vaječná melanž | |
150 g | Voda | |
Náplň 1: | 1600 g | Frutafill rozinkový |
Náplň 2: | 800 g | Rosette |
200 g | Voda | |
250 g | Zeesan Čoko | |
150 g | Voda | |
Dekorace: | 500 g | Čokoládová poleva |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny dáme do kotle a šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Natřeme 2 pláty o velikosti 60x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 15 min.
Náplň 2: Rosette šleháme s ledovou vodou do zhoustnutí. V misce si rozmícháme Zeesan s vodou a jemně vmícháme do ušlehané šlehačky.
Kompletace: Pláty potřeme rozinkovou náplní a slepíme dohromady. Pláty poté natřeme čokoládovou šlehačkou a polijeme čokládovou polevou.
Products
Piškot tmavý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.