

Skořicový koláč s jalbky
Skořicový koláč s jalbky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 620 g | Basis Cake |
310 g | Olej řepkový | |
360 g | Pasterovaná vaječná melanž | |
5 g | Skořice mletá | |
Náplň: | 390 g | Jablečný gel se skořicí |
Dekorace: | 43 g | Mandle plátky |
43 g | Ořechy vlašské | |
13 g | Karmix |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1 st. po dobu 4 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Náplň nastříkáme kolmo na povrch, zasypeme směsí ořechů a Karmixu. Pečeme na 170-180°C (dle typu pece) cca 35-45 min.

Products
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.