Špaldový řez s malinou
Špaldový řez s malinou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 750 g | Biskvit špaldový s ořechy |
375 g | Vaječná melanž tekutá | |
375 g | Olej | |
Náplň: | 400 g | ON Malinový gel |
Dekorace: | 300 g | Biskvit špaldový s ořechy |
100 g | Zeelandia margarín-pekařský |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou 5 min. Hmotu rozetřeme do ráfku 40x30 cm (vyloženého pečícím papírem) nebo na plech (vystříkaný odlučovací emulzí CARLEX®).
Dekorace: Všechny suroviny dobře promícháme, aby vznikla stejnoměrně hrubá drobenka.
Kompletace: Malinový gel rozetřeme na nepečenou hmotu v ráfku a posypeme drobenkou. Pečeme při 170°C 45-50 min.
Products
Biskvit špaldový s ořechy
Směs na výrobu třených hmot. Základem je špaldová mouka, která výrobkům dodává příjemnou, lehce ořechovou příchuť. Ořechová chuť je ještě umocněna přídavkem mletých lískových oříšků. Vhodný zejména pro přípravu koláčů.
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.