Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Švestkový koláč

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 600 g Biskvit špaldový s ořechy
300 g Vaječná melanž
300 g Olej
Náplň: 300 g Švestky (mražené)
Dekorace: 50 g Mandle (plátky)

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5 min.

Kompletace: Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech, posypeme ovocem a mandlemi. Pečeme při 180°C 50-60 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Švestkový koláč

Products

Biskvit špaldový s ořechy

Směs na výrobu třených hmot. Základem je špaldová mouka, která výrobkům dodává příjemnou, lehce ořechovou příchuť. Ořechová chuť je ještě umocněna přídavkem mletých lískových oříšků. Vhodný zejména pro přípravu koláčů.