Švestkový koláč
Švestkový koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 600 g | Biskvit špaldový s ořechy |
300 g | Vaječná melanž | |
300 g | Olej | |
Náplň: | 300 g | Švestky (mražené) |
Dekorace: | 50 g | Mandle (plátky) |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5 min.
Kompletace: Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech, posypeme ovocem a mandlemi. Pečeme při 180°C 50-60 min.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Biskvit špaldový s ořechy
Směs na výrobu třených hmot. Základem je špaldová mouka, která výrobkům dodává příjemnou, lehce ořechovou příchuť. Ořechová chuť je ještě umocněna přídavkem mletých lískových oříšků. Vhodný zejména pro přípravu koláčů.