Tvaroháčky
Tvaroháčky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1500 g | Mamas Pie |
420 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
120 g | Voda | |
Náplň: | 2500 g | Tvarohová náplň Standard |
120 g | Citropasta | |
500 g | Vaječná melanž |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min., dokud se těsto nespojí. Těsto dáme vychladit do lednice.
Náplň: Suroviny smícháme.
Kompletace: Těsto rozválíme na 4 mm silný plát a kulatým ráfkem vykrojíme. Těsto vložíme do formy a plníme náplní. Pečeme při 160°C cca 40 min.
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.