Tvarohový řez
Tvarohový řez
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 400 g | Biskvit čokoládový |
320 g | Vaječná melanž | |
200 g | Olej | |
80 g | Voda | |
Náplň: | 850 g | Debic Duo |
500 g | Tvarohová náplň Standard | |
Dekorace: | 500 g | Paletta Neutral |
250 g | Voda | |
750 g | Frutafill višňový |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 5 min. Hmotu rozetřeme na plech 60x40 cm a pečeme při 180-220°C.
Náplň: Tvaroh rozmícháme, přidáme část vyšlehané šlehačky a zašleháme do hladka. Poté jemně vymícháme se zbylou šlehačkou.
Kompletace: Vychlazený korpus vložíme do formy 60x20 cm a natřeme tvarohovou náplní. Do rozehřáté Paletty přidáme Frutafill a ještě teplé vylijeme na dezert tak, aby se Frutafill částečně vmíchal do náplně.
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.
Frutafill
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.