Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Višňovo-čokoládový dezert

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g ChocNut cake
200 g Voda
200 g Vaječná melanž
150 g Marzipan
Náplň 1: 1500 g Frutafill višňový
Náplň 2: 600 g Milram šlehačka 35%
150 g Voda
120 g Zeesan Čoko

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mimo marcipánu jemně mícháme lyrou 5 min. Marcipán nakrájený na kousky přidáme na poslední minutu. Hmotu natřeme na plech.

Náplň 1: Trezírovacím sáčkem v pruzích na těsto nastříkáme Frutafill. Pečeme cca 35 min. při 170-180°C, dle typu pece.,

Náplň 2: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, metličkou zašleháme do hladka. Poté smícháme se zbylou šlehačkou.

Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme náplň, dekorujeme Palettou Cold choco.

(Suroviny na plech 60x20 cm)

Višňovo-čokoládový dezert

Products

Maro Marzipan 1:3

Pravý holandský marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr).

ChocNut Cake

Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).