Višňovo-čokoládový dezert
Višňovo-čokoládový dezert
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | ChocNut cake |
200 g | Voda | |
200 g | Vaječná melanž | |
150 g | Marzipan | |
Náplň 1: | 1500 g | Frutafill višňový |
Náplň 2: | 600 g | Milram šlehačka 35% |
150 g | Voda | |
120 g | Zeesan Čoko |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mimo marcipánu jemně mícháme lyrou 5 min. Marcipán nakrájený na kousky přidáme na poslední minutu. Hmotu natřeme na plech.
Náplň 1: Trezírovacím sáčkem v pruzích na těsto nastříkáme Frutafill. Pečeme cca 35 min. při 170-180°C, dle typu pece.,
Náplň 2: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, metličkou zašleháme do hladka. Poté smícháme se zbylou šlehačkou.
Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme náplň, dekorujeme Palettou Cold choco.
(Suroviny na plech 60x20 cm)
Products
Maro Marzipan 1:3
Pravý holandský marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr).
ChocNut Cake
Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).