Banánek čokoláda a banán
Banánek čokoláda a banán
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 115 | g | Brand 100 |
173 | g | voda | |
5 | g | Arabesque kakao práškové | |
10 | g | voda | |
Náplň 1 | 100 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
20 | g | Zeesan čokoládový | |
30 | g | voda | |
Náplň 2 | 70 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
10 | g | Zeesan banán | |
20 | g | voda | |
Poleva | 70 | g | Čokoláda Arabesque NOIR 72 |
60 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
Příprava
Technologický postup:
Suroviny (na 10 banánků)
Hmota: Z kakaa a části vody vymícháme pastu. Brand s vodou mícháme na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 min. Přidáme pastu a mícháme na 2. rychlostní stupeň po dobu 7 min. Hmotu stříkáme na plech do tvaru banánku a pečeme při 190-210°C po dobu 25-35 min.
Náplň 1 a 2: Smetanu Milram vyšleháme do jogurtové konzistence. Zeesan rozmícháme s vodou a vmícháme do šlehačky.
Poleva: Převařenou smetanu přelijeme přes čokoládu a vymícháme do hladké konzistence.
Kompletace: Vychlazené banány podélně rozřízneme. Vrchní částí poléváme čokoládou. Spodní část střídavě hladkou špičkou stříkáme světlou a tmavou náplň a přiklopíme.
Products
Brand 100
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty a smažených výrobků z odpalovaného těst bez použití vajec. Korpusy se více podobají tradičně vyrobeným, s dobře vykreslenou konturou.