

Banánky s čokoládou
Banánky s čokoládou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 700 g | Brand 100 |
1050 g | voda | |
Náplň: | 580 g | Vanilmix pro cukráře |
1620 g | voda | |
rum | ||
Dekorace: | 500 g | Arabesque Noir 58 |
Příprava
Těsto: Do čistého kotle šlehacího stroje nalijeme recepturní dávku vody a přidáme směs Brand. Suroviny mícháme lyrou 4 min. na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje, poté 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Z hmoty zdobícím sáčkem se špičkou stříkáme na plech banánky (50 ks). Pečeme při 190-210°C (dle typu pece) 25-30 min.
Náplň: Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát. Přidáme rum a dobře promícháme.
Kompletace: Upečené banánky plníme náplní. Poléváme vytemperovanou čokoládou Arabesque a dekorujeme podle fantazie.
Suroviny na 50 ks.

Products
Brand 100
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty a smažených výrobků z odpalovaného těst bez použití vajec. Korpusy se více podobají tradičně vyrobeným, s dobře vykreslenou konturou.
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Arabesque Noir 58
Kvalitní belgická hořká čokoláda s 58% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.