

Banánky Topcream
Banánky Topcream
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 700 | g | Brand 100 |
1050 | g | voda | |
Náplň | 575 | g | Topcream |
1725 | g | voda | |
Dekorace | 500 | g | Arabesque Noir 58 |
g | sušené květy |
Příprava
Těsto: Do čistého kotle šlehacího stroje nalijeme recepturní dávku vody a přidáme směs Brand. Suroviny mícháme lyrou 4 min. na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje, poté 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Z hmoty zdobícím sáčkem se špičkou stříkáme na plech banánky (50 ks). Pečeme při 190-210°C (dle typu pece) 25-30 min.
Náplň: Do Topcreamu vlijeme za stálého míchání metlou celé množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty.
Kompletace: Upečené banánky plníme náplní. Poléváme vytemperovanou čokoládou Arabesque a dekorujeme sušenými květy.
Suroviny na 50 ks.

Products
Brand 100
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty a smažených výrobků z odpalovaného těst bez použití vajec. Korpusy se více podobají tradičně vyrobeným, s dobře vykreslenou konturou.
Topcream
Luxusní výrobek z řady našich kaltkrémů. Jeho jemnou a velmi lahodnou chuť mu dodává mléko a sušený kokosový tuk. Jeho chuť i barva jsou přirozené. Topcream je cukrářský delikátní krém, z kterého vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém. Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Je vhodný i na zamrazení. S jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu.