Višňový větrník
Višňový větrník
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Jello Total |
1500 g | voda (50-60°C) | |
Náplň: | 5000 g | Frutafill višňový |
5000 g | Milram šlehačka 35% |
Příprava
Korpus: Do čistého kotle šlehacího stroje nalijeme recepturní dávku vody a pak přidáme směs Jello Total. Poté mícháme lyrou 4 min. na 1. rychlostní stupeň stroje, poté 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Z hmoty zdobícím sáčkem se špičkou nebo na trezírovacím stroji stříkáme na plech požadované tvary. Pečeme při 190°C cca 40 min.
Náplň: Šlehačku ušleháme.
Kompletace: Po vychladnutí větrníky prořízneme a plníme Frutafillem a ušlehanou šlehačkou. Dekorujeme cukrem.
Products
Jello Total
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty bez použití vajec, snadná příprava, velký objem a trvanlivost hotových korpusů.