Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Višňový větrník

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Jello Total
1500 g voda (50-60°C)
Náplň: 5000 g Frutafill višňový
5000 g Milram šlehačka 35%

Příprava

Korpus: Do čistého kotle šlehacího stroje nalijeme recepturní dávku vody a pak přidáme směs Jello Total. Poté mícháme lyrou 4 min. na 1. rychlostní stupeň stroje, poté 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Z hmoty zdobícím sáčkem se špičkou nebo na trezírovacím stroji stříkáme na plech požadované tvary. Pečeme při 190°C cca 40 min.

Náplň: Šlehačku ušleháme.

Kompletace: Po vychladnutí větrníky prořízneme a plníme Frutafillem a ušlehanou šlehačkou. Dekorujeme cukrem.

Višňový větrník

Products

Jello Total

Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty bez použití vajec, snadná příprava, velký objem a trvanlivost hotových korpusů.