Karamelové pralinky
Karamelové pralinky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Náplň: | 1000 g | Arabesque Lait 34 |
40 g | Compound Karamel | |
500 g | Milram 35% | |
20 g | máslo |
Příprava
Zahřejte smetanu, přidejte čokoládu a Compound. Důkladně všechny suroviny promíchejte. Ganáž zchlaďte na 30°C, přidejte máslo a promíchejte. Náplň nastříkejte do čokoládových korpusů (cca 6 g na korpus).
Products
Bella Cream
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 33 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Arabesque Lait 34
Kvalitní belgická mléčná čokoláda se 34% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.