Matcha Tea Truffle
Matcha Tea Truffle
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek |
---|---|---|
250 | g | Milram šlehačka 35% |
30 | g | glukózový sirup |
450 | g | Arabesque Blanc 29 |
3 | g | čaj matcha |
5 | g | cukr |
20 | g | Debic máslo tradiční |
12 | g | voda |
Arabesque Noir 58 |
Příprava
Zahřejte smetanu ke šlehání s glukózovým sirupem, přidejte čokoládu Arabesque Blanc 29 a míchejte, dokud se úplně nerozpustí. Čaj matcha smíchejte s cukrem a vodou, spolu s máslem přidejte ke smetaně a míchejte, dokud se všechny ingredience dobře nepromíchají. Nechte vychladnout v lednici.
Vytvarujte do tvarů a velikostí podle svých představ. Lanýže máčejte v rozpuštěné čokoládě Arabesque Noir 58.