Duo roláda s lesním ovocem
Duo roláda s lesním ovocem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 520 g | Piškot světlý |
305 g | Vaječná melanž | |
105 g | Voda | |
Náplň: | 600 g | Debic Duo |
200 g | Frutafill lesní ovoce | |
Dekorace: | 100 g | Lesní ovoce (čerstvé nebo mražené) |
150 g | Poleva extra tmavá |
Příprava
(Receptura na 1 plech)
Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. (dle typu stroje). Hmotu rozetřeme na pláty o rozměrech 60x40 cm. Pláty pečeme 7-15 min. při teplotě 180-250°C (dle typu pece).
Náplň. Ušlehanou šlehačku ručně nebo ve stroji smícháme s Frutafillem.
Kompletace: Na vychladlý plát rozetřeme náplň, stočíme roládu a necháme zachladit. Krájíme cca 4 cm silné roládky, které pokládáme a dekorujeme ovocem a čokoládovou polevou.
Products
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.
Piškot extra tmavý
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.