Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Jahodový tunel red velvet

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 375 g Basis Cake
120 g Vaječná melanž tekutá
120 g olej řepkový
120 g podmáslí zakysané
6 g Compound Irská káva
7 g Arabesque kakao práškové
6 g barva červená
Náplň 425 g Debic Tiramisu
175 g jahody čerstvé
Dekorace 150 g Debic Tiramisu

Příprava

Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na první stupeň 4 minuty, rozetřeme do plátů, pečeme při 200°C 10-12 minut dle druhu pece.

Náplň: Debic Tiramisu ušleháme do pevné konzistence, přidáme nakrájené jahody a promícháme.

Kompletace: Formu vyložíme papírem, upečený plát ořízneme na velikost formy, vložíme a naplníme náplní, zarovnáme a zakryjeme plátem, otočíme formu a přitlačíme. Necháme zachladit, poté obmažeme ušlehaným Debic Tiramisu, uhladíme a ozdobíme například srdíčky tvarovanými z obarvené polevy Scaldis. 

Jahodový tunel red velvet