

Jahodový tunel red velvet
Jahodový tunel red velvet
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 375 | g | Basis Cake |
120 | g | Vaječná melanž tekutá | |
120 | g | olej řepkový | |
120 | g | podmáslí zakysané | |
6 | g | Compound Irská káva | |
7 | g | Arabesque kakao práškové | |
6 | g | barva červená | |
Náplň | 425 | g | Debic Tiramisu |
175 | g | jahody čerstvé | |
Dekorace | 150 | g | Debic Tiramisu |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na první stupeň 4 minuty, rozetřeme do plátů, pečeme při 200°C 10-12 minut dle druhu pece.
Náplň: Debic Tiramisu ušleháme do pevné konzistence, přidáme nakrájené jahody a promícháme.
Kompletace: Formu vyložíme papírem, upečený plát ořízneme na velikost formy, vložíme a naplníme náplní, zarovnáme a zakryjeme plátem, otočíme formu a přitlačíme. Necháme zachladit, poté obmažeme ušlehaným Debic Tiramisu, uhladíme a ozdobíme například srdíčky tvarovanými z obarvené polevy Scaldis.
