

Povidlový tunel s hruškou
Povidlový tunel s hruškou
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 1000 | g | Melisa směs |
750 | g | Vaječná melanž tekutá | |
100 | g | podmáslí zakysané | |
Náplň | 500 | g | Debic Cream 32% |
50 | g | Zeesan Neutral | |
100 | g | voda | |
100 | g | ON Perníková povidla | |
250 | g | Fruitful Hruška | |
Poleva | 300 | g | Paletta Cold Caramel |
300 | g | Paletta Neutral | |
90 | g | voda |
Příprava
Hmota:
Všechny suroviny šleháme na nejvyšší rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Rozetřeme plát a pečeme při teplotě 200-220°C cca 8 minut.
Náplň:
Smetanu vyšleháme. Ztužovač Zeesan Neutral rozmícháme s vodou, přidáme perníková povidla , náplň Fruitful Hruška a lehce vmícháme do smetany.
Kompletace:
Hotovou náplň nastříkáme do forem, zaklopíme vyříznutým korpusem a dáme zmrazit. Po vyjmutí z forem, polijeme ještě zmrzlý výrobek Palettou cold caramel smíchanou s Palettou Neutral a dekorujeme dle fantazie.
