Roláda s pomerančem a zázvorem
Roláda s pomerančem a zázvorem
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 390 | g | Piškot extra tmavý |
290 | g | Vaječná melanž | |
60 | g | voda | |
10 | g | Compound pomeranč | |
Náplň | 445 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
90 | g | Zeesan neutral | |
10 | g | voda | |
220 | g | Frutafill Ananas+Pomeranč |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny šleháme dohromady na 3. rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Vyšlehanou hmotu rozetřeme na plech a pečeme na 200-220 °C cca 8-10 minut (dle navážky a typu pece).
Náplň: Smetanu vyšleháme do jogurtové konzistence. Zeesan neutrál rozmícháme ve vodě přidáme zázvorové koření a zamícháme do smetany, kterou došleháme.
Kompletace: Na vychladlý plát rozetřeme ušlehanou náplň (část si necháme na obmaz a dozdobení). Na okraj rolády nastříkáme pruh ananasového Frutafillu a roládový plát stočíme. Dáme vychladit a dozdobíme dle fantazie.