Tiramisu tunel
Tiramisu tunel
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 260 g | Piškot světlý |
170 g | Vaječná melanž | |
50 g | Voda | |
50 g | Compound Karamel | |
Náplň: | 800 g | Rosette |
200 g | Voda | |
160 g | Zeesan Tiramisu | |
Dekorace: | Paletta Cold Choco |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mimo oleje šleháme nejvyšší rychlostí šlehače cca. 6 min. Olej přidáváme na poslední minutu již za pomalého chodu stroje. Natřeme plát o velikosti 60x40 cm. Při 240°C pečeme 5-7 min.
Náplň: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, metličkou zašleháme do hladka. Poté smícháme se zbylou šlehačkou.
Kompletace: Dno ráfku vyložíme plátem, zatřeme náplní a přiklopíme zbylou částí plátu. Po vychlazení dekorujeme Palettou Cold Choco.
Products
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.
Rosette
Slazený rostlinný krém, sloužící jako náhrada živočišné šlehačky, stabilní, připravený k okamžitému použití. Výslednou konzistenci je možné ovlivnit přidáním vody.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Paletta Cold
Nátěrový gel pro dekoraci cukrářských výrobků - dodává lesk a brání vysychání, na povrchu výrobku zasychá, ale neztuhne, snadno se roztírá. Aplikuje se za studena.