Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Dort Pavlova

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 750 g Bianca
750 g Cukr krupice
750 g Cukr moučka
750 g Voda
Náplň: 3300 g Debic Duo
1650 g Malinový gel
Dekorace: 660 g Debic Duo
660 g Maliny
660 g Ostružiny
330 g Borůvky

Příprava

Korpus: Všechny suroviny kromě moučkového cukru šleháme metlou 5 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr. Hmotu stříkáme sáčkem a hladkou trubičkou do kulatého tvaru o průměru cca 15 cm na plech vyložený pečným papírem. Pečeme cca. 2 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C cca 60 min.

Náplň: Suroviny smícháme.

Kompletace: Na korpus nastříkáme náplň, přiklopíme druhým korpusem. Dekorujeme šlehačkou (stříkáme do spirály) a čerstvým ovocem.

Dort Pavlova

Products

Ken lactea 35%

Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.